fbpx

Despre Dream Boutique

Îmbrăcăminte la modă și stilată pentru femei! Aici veți găsi o selecție imensă de modele pentru fiecare gust și fiecare ocazie de la cei mai cunoscuți producători! Partenerul prezintă o gamă largă de cămăși, pantaloni, fuste, rochii, blugi, topuri, pantaloni scurți și costume.  Dream Boutique vor fi bucuroși să vă ajute să vă creați imaginea care vi se va potrivi!

Localitatea Adresa
Chișinău
  • str. A. Pușkin, 32

Despre MARI-SOPO

Comerciantul MARI-SOPO SRL comercializeaza haine pentru dame, cu amanuntul: rochii, costume, camasi, etc.

Localitatea Adresa
Chișinău
  • str. A. Pușkin, 32

Despre VINIVLOX

Comerciantul Vinivlox SRL comercializeaza haine pentru barbati, cu amanuntul: blugi, hanorace, malete, geci, etc.

Localitatea Adresa
Chișinău
  • str. Tighina, 42

Despre RENDI

Exista un mit conform caruia femeile nu au niciodata suficiente haine in garderoba. Daca si dvs faceti parte din armata “Nu am cu ce sa ma imbrac!”, atunci puteti vizita magazinul Rendi pentru a descoperi cele mai deosebite colectii de haine pentru femei. Aici sunt expuse diverse stiluri pentru orice ocazie, iar combinand corect hainele, ve-ti reusi sa creati tinute noi in fiecare zi.

Localitatea Adresa
Chișinău
  • str. A. Puskin, 28

Despre LUX STORE

Lux Store a fost fondat in anul 2020 si reprezinta un magazin unde puteti descoperi cele mai diverse colectii de haine si accesorii pentru barbati. Indiferent de ocazie, aici o sa gasiti toate elementele necesare pentru o tinuta impecabila atat pentru un eveniment de seara, cat si o zi obisnuita. Magazinul Partenerului este situat in mijlocul orasului Chisinau.

Localitatea Adresa
Chișinău
  • str. Mt. Varlaam, 50

Despre VESALIUS

Vesalius este magazinul ce comercializeaza imbracaminte pentru toata familia, prezentand un asorminent variat de bluze, pulovere, sacouri, blugi, dar si incaltaminte pentru barbati si femei. Marfa brandului turcesc Catch poate fi caracterizata prin calitate inalta si modele deosebit de frumoase.

Localitatea Adresa
Bălți
  • str. V. Alexandri, 3

Despre Florentino Delure

Brendul creat din pasiune și cu multă dedicație. Pornind de la ideea unei culturi și a unui limbaj vestimentar creăm ținute ce sunt mai mult decât un dress cod. Suntem ambasadorii valorilor cultivate de-a lungul veacurilor, țesute fir cu fir, și transmise prin calitatea impecabilă a ținutelor.

florentinodelure.com

Localitatea Adresa
Chișinău
  • str. A. Şciusev, 80

Despre AG CONCEPT

Oricine caută un stil urban, va găsi exact ceea de ce are nevoie la VERO MODA® și JACK & JONES, în cadrul magazinului AG Concept. VERO MODA® este marca preferată a doamnelor și domnișoarelor stilate și independente, în căutare de noi tendințe și articole must-have la modă, care doresc să se îmbrace bine și să iasă în evidență cu look-urile lor. Simplitatea a făcut întotdeauna parte din brandul VERO MODA®, astfel încât, compania a îndrăznit întotdeauna să facă ceea ce a simțit că este corect, cu mulți ani de experiență în spate, conduși de pasiune și abilități. Colecția cu articolele relaxate cu o semnătură daneză cuprinde o gamă largă de topuri, jachete, pantaloni, rochii și accesorii. JACK & JONES a fost fondat ca marcă de îmbrăcăminte din blugi în Danemarca în 1990. Compania a rămas întotdeauna fidelă moștenirii de blugi, dar a continuat să se dezvolte, astfel încât astăzi articolele fiind la prețuri competitive și cu modele pentru toate ocaziile, precum și o experiență de cumpărare excelentă. Ținutele JACK & JONES sunt cool, confortabile, stilate, firești, autentice și cu o vibrație bună pentru orice ocazie.

Localitatea Adresa
Bălți
  • str. Ștefan cel Mare, 48
Chișinău
  • str. Arborilor, 21

Despre SOPHIA BRAND

Hăinuțe stilate de o calitate înaltă la un preț rezonabil. Sophia Brand dispune de o gamă largă de hăinuțe pentru copilasii voștri.

Localitatea Adresa
Chișinău
  • str. Tighina, 42