fbpx

Alertă cu mega oferte de la STAR Card by Victoriabank

Atenție! Atenție! Alertă cu mega oferte de la STAR Card și partenerii proiectului!

Luna decembrie, la Victoriabank, este despre promoții, super promoții! Nu mai știi cu ce cadouri să-i uimești pe cei dragi de sărbători? Noi avem câteva idei pentru fiecare poftă și gust, cu cumpărături în și mai multe rate și  cashback mult mai mare!

Prinde câteva idei:

Achită cu STAR Card la partenerul nostru STAR – Midnight Rooms și primește tocmai 10% cashback, doar în perioada 1.12.2021 – 10.01.2022.

Demonstrează-le celor dragi cât de mult îi prețuiești oferindu-le lucruri unice și prețioase din magazinele partenerului Paradis! Tot la ei găsești cele mai frumoase accesorii de la brandul rusesc SOKOLOV, mai ales că, achitând cu STAR Card, ai 12 rate egale, fără dobândă sau 10% cashback la achitarea integrală!

Nu rata oferta! Promoția e valabilă doar în perioada 6 decembrie 2021 – 14 ianuarie 2022.

E timpul să-ți decorezi casa și s-o îmbraci în haine de sărbătoare sau poate să adaugi un obiect de decor, care s-o facă și mai confortabilă!

La Home&You, găsești o gamă largă de decor și accesorii pentru casă, iar cu STAR Card de la Victoriabank, primești 10% cashback pentru orice cumpărătură integrală!

Promoție valabilă doar în perioada 10 decembrie 2021 – 14 ianuarie 2022. Hurry up!

  • Ciorapi? Stai, nu te grăbi să tragi concluzii! Vezi oferta!

Cine a zis că ciorapii nu sunt un cadou bun, nu i-a văzut pe cei de la Ponti!

La partenerul nostru găsești ciorapi, șosete, lenjerie, dar și accesorii și decor pentru casă și bucătărie, iar cu STAR Card de la Victoriabank, orice achiziție la Ponti îți aduce 10% cashback!

Promoția este valabilă în perioada: 13 decembrie 2021 – 14 ianuarie 2022.

  • Un telefon, un ceas sau căști wireless? Le găsești pe toate la Xiaomi!

Încă o super ofertă pentru deținătorii de STAR Card by Victoriabank – doar în perioada 13 decembrie 2021 – 15 ianuarie 2022, te bucuri de cumpărături cu 10% cashback la toate produsele partenerului nostru Xiaomi Moldova.

Alege un cadou special celui drag sau poate chiar ție, mai ales că la Xiaomi, ai parte de reduceri de până la 60%!

În perioada 14 decembrie 2021 până pe 15 ianuarie 2022, cumpărăturile cu STAR Card pe Alo Internet Magazin îți aduc tocmai 10 cashback, în formă de puncte STAR.

Uimește-i pe cei dragi cu un cadou smart de la partenerul nostru și bucură-te de avantajele cardului vedetă de la Victoriabank! Alege cadoul, acum, pe https://www.alo.md/.

  • O consolă nou-nouță de la Enter pentru iubitul tău? Crede-ne, o să fie în-cân-tat!

Începând cu 15 decembrie 2021 până pe 17 ianuarie 2022, achiți orice cumpărătură la partenerul nostru Enter, cu cardul vedetă de la Victoriabank, STAR Card și beneficiezi de tocmai 12 rate, fără dobândă.

La Enter mai găsești și laptopuri, smartphone-uri, ceasuri inteligente, produse de îngrijire personală și electrocasnice, pentru orice gust și buzunar! Intră pe https://enter.online/, alege orice produs și Enter ți-l livrează chiar la ușă!

  • O boxă pentru petrecerile între prieteni? Hai la Darwin!

Vrei să îi surpinzi pe cei dragi cu ceva unic și smart, poate cu o boxă pentru petrecerile în familie sau între prieteni? La partenerul nostru Darwin, găsești, cu siguranță, ceva util și interesant pentru fiecare membru al familiei și prieteni iar dacă achiți cu STAR Card, ai parte de tocmai 12 rate, fărără dobândă! Profită de promoție în perioada 15 decembrie 2021 – 17 ianuarie 2022!