fbpx

STAR Card – achită în rate la parteneri cu dobânda zero

Transformă-ți fiecare zi într-o oportunitate de a face cumpărături în voie!

Mobilă pentru casă, decoruri elegante, haine la modă, încălțăminte deosebită, accesorii trendy, bijuterii scumpe sau electrocasnice de ultimă generație, jucării pentru cei mici sau chiar produsele esențiale pentru uzul casnic – STAR Card și STAR Card Platinum îți permite să plătești totul în rate cu ZERO dobândă!

Ai control asupra plăților tale, între 3, 6, 9 sau chiar 12 rate egale pentru achitarea produselor și serviciilor tale preferate. Este timpul să-ți transformi dorințele în realitate, fără grija dobânzilor!

Promoție valabilă în perioada 11 septembrie – 31 octombrie 2023, bucură-te de achitările în rate cu dobânda zero la partenerii STAR și ai parte de surprize, surprize ☺

  • Câștigă 1.000 puncte STAR bonus

Pentru fiecare etapă se vor selecta câte 10 norocoși câștigători, prin tragere la sorți cu ajutorul platformei www.random.org, care vor efectua plăți în rate la oricare dintre partenerii STAR.

ETAPAIII
PERIOADA11 septembrie – 8 octombrie 2023, inclusiv9 octombrie – 31 octombrie 2023, inclusiv

Iar la sfârșitul promoției, este premiul final: 5 laptopuri marca HP ProBook 450

  • Câștigă un laptop marca HP ProBook 450

Pentru premiul final se vor selecta 5 norocoși câștigători, prin tragere la sorți cu ajutorul platformei www.random.org, care vor efectua plăți în rate la oricare dintre partenerii STAR în valoare minimă a tranzacției de 500 MDL.

Descoperă lista magazinelor partenere STAR, alege categoria dorită și să ai #PoftăDeShopping cu STAR Card.

Fă cunoștință cu toate condițiile de participare în Regulamentul promoției.