fbpx

Prinde promoțiile de la Partenerii Star Card

Pasionați de grădinărit și oameni gospodari ce preferă lucrurile frumoase, confortabile și practice, am pregătit pentru voi cele mai tari oferte împreună cu Partenerii Star Card. 

Pentru cei cu poftă de grădinărit sau dezvoltare rapidă a afacerilor agricole, Tehno Instrument le pune la dispoziție tehnică de calitate de la producători cu renume, care poate fi procurată în 12 rate, cu ZERO% dobândă. Achitarea integrală a cumpărăturii îți aduce 5% puncte STAR. Promoția este valabilă în perioada 26 aprilie – 24 mai. 

Pentru cei cu poftă de confort și o locuință mai frumoasă, Stilis Home și STAR Card au o soluție avantajoasă! Achită cu STAR Card orice produs din gama largă de bucătării, electrocasnice, mese, scaune a partenerului STAR, Stilis Home, și beneficiază de plăți în tocmai 12 rate cu ZERO% dobândă sau primește 10% puncte bonus la achitarea integrală! Promoția este valabilă în perioada: 26 aprilie – 24 mai. 

Pentru posesorii de echipamente specializate și transport, partenerul STAR Card, Safety Broker, are o ofertă specială! În perioada 10.05.2021 – 07.06.2021, poți beneficia de servicii complete de asigurare, pe care le poți achita în 12 rate, cu ZERO% dobândă. Achitarea integrală a serviciilor îți aduce 5% puncte STAR. 

Încă nu ai STAR Card? Solicită-l online, chiar acum!