fbpx

Peste un milion de puncte STAR au fost deja acordate!

Cu cardul de cumpărături STAR Card ai parte doar de experiențe plăcute. Achiți pentru cheltuielile tale oricând ai nevoie de bani, oriunde te-ai afla și pentru orice cumpărături ai nevoie.

Îl gestionezi ușor și rapid prin VB24 Web și ai siguranță maximă la fiecare tranzacție. Câștigi de fiecare dată când faci achiziții și fiecare plată îți aduce mai multe puncte STAR, puncte acumulate în funcție de valoarea cumpărăturilor tale, care ulterior se transformă în bani: 1 punct STAR = 1 MDL, deci ai mai mulți bani pe care îi poți folosi pentru mai multe cumpărături.

Mai mult, STAR Card este un card VISA, care poate fi utilizat pentru cumpărături atât la comercianții și bancomatele din țară, cât și din străinătate, indiferent unde călătoriți.

Prin intermediul cardului de cumpărături STAR Card ai parte de:

  • Achitarea în rate cu dobânda 0% în magazinele partenerilor;
  • Accesul la mijloacele creditare oriunde în lume;
  • Utilizarea cardului pentru cumpărături și nevoi personale;
  • Achitarea cumpărăturilor atât în magazinele fizice, cât și online;
  • Acumularea de puncte STAR (până la 20% din suma cheltuită cu Star Card-ul) și utilizarea acestora în magazinele partenerilor;
  • Posibilitatea de a obține un credit în valoare minimă de 3000 de lei și de maximum 150.000 lei cu o perioadă de grație de până la 56 de zile;
  • Tehnologia contactless încorporată pentru rapiditatea tranzacțiilor;
  • Posibilitatea de a fi alimentat, oricând, la bancomatele CASH – IN 24/24 sau la orice unitate a băncii.

Victoriabank și partenerii săi comerciali au acordat până acum prin intermediul STAR Card peste un milion de puncte STAR (1 punct STAR = 1 MDL). 

Rețeaua partenerilor STAR Card se dezvoltă în continuu, în prezent ajungând la peste 400 de branduri cu peste 1000 de puncte comerciale, iar punctele acumulate de către clienți pe parcursul acestei perioade au depășit suma de un milion de lei.

Încă nu ai un STAR Card? Aplică online sau la orice unitate Victoriabank!

Digitalizarea serviciilor

Victoriabank îți permite să îți gestionezi cardul și să îți urmărești plata ratelor pentru  cumpărături prin aplicația mobile banking, VB24 Mobile pe care o poți descărca gratuit pe Google Play și App Store.

Cardul poate fi atașat în aplicația VB24 Pay, unicul digital wallet bancar din țară pentru cumpărături cu telefonul.