fbpx

La Celebra, suntem ferm convinși că articolele giuvaiere aduc o rază de bucurie și fac momentele speciale din viață și mai frumoase, iar pasiunea noastră pentru arta bijutieră ne motivează să vă oferim cele mai rafinate colecții de bijuterii, create cu dragoste și grijă pentru fiecare detaliu.
Colecțiile noastre de bijuterii din metale și pietre prețioase sunt create în diferite stiluri și design-uri, potrivite pentru cele mai importante evenimente – fie că este vorba de nuntă, aniversare sau doar un cadou pentru a exprima dragostea și recunoștința.
Înțelegem că alegerea bijuteriilor este o decizie specială și deloc ușoară, de aceea ne străduim să cream în showroom-ul nostru, care este situat în inima Chișinăului, o atmosferă confortabilă și călduroasă, în care vă veți simți ca un oaspete binevenit. Experții noștri calificați vor ține cont de dorințele și preferințele dumneavoastră, și împreună vom putea selecta bijuteria care se potrivește perfect personalității și stilului individual al dumneavoastră.
Suntem mândri să oferim calitate superioară și servicii impecabile. Fiecare bijuterie Celebra trece printr-un riguros control al calității, astfel încât să vă putem oferi doar ce este mai bun. Sperăm sincer că gama noastră de produse și atmosfera plină de grijă din showroom-ul nostru vă vor oferi o experiență de neuitat în achiziționarea bijuteriilor.

Localitate Adresa
Chișinău
  • bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 130