fbpx

Învită-ți prietenii și primește puncte STAR pentru fiecare recomandare!

Prinde promoția, începând cu 15 mai – 15 octombrie 2023, și invită-ți prietenii în familia #STARCard – beneficiind împreună de toate avantajele cardului de credit! Când vine vorba de cumpărături, prietenul tău #STARCard este mereu de încredere și acum îți oferă o oportunitate unică de a-ți aduce prietenii în echipă!

Începând cu 15 mai 2023, recomandă unui prieten să se alăture familiei #STARCard și te răsplătim pentru fiecare persoană care-și deschide cardul #STAR de la Victoriabank!

Atât tu, cât și fiecare prieten eligibil, care semnează un contract de credit pentru STAR Card sau STAR Card Platinum, în perioada promoției, și efectuează cel puțin o plată la orice comerciant din țară sau din străinătate (inclusiv prin VB24, din meniul Utilități) de minim 200 MDL, până la data de 18 octombrie 2023, primiți amândoi câte 100 puncte STAR (1 punct STAR = 1 MDL). Asta DA recompensă ☺

În plus, cu cât inviți mai mulți prieteni, cu atât vei câștiga mai multe puncte STAR!

ATENȚIE și asta nu e tot! La finalul promoției, dacă vei fi printre cei mai activi invitați, cu minim 8 recomandări, vei fi inclus în Top clienți care vor primi 500 puncte STAR BONUS în contul personal!

Cum RECOMAND UN PRIETEN? Victoriabank trimite (prin SMS și/sau Viber) deținătorului de #STARCard și #STARCardPlatinum un „cod de recomandare”. Codul de recomandare va fi expediat atât clienților care dețin un STAR Card/STAR Card Platinum cu linie de credit până la data de 15.05.2023, precum și celor care își deschid unul, în perioada promoției.

„Codul de recomandare” poate fi utilizat nelimitat în perioada promoției, iar pentru fiecare contract semnat – deținătorul acestuia este premiat ♥

  • În cazul în care nu ai un „cod de recomandare”, nu-ți face griji, deoarece toți clienții care semnează un contract de credit STARCard sau STARCardPlatinum, în perioada promoției, și efectuează o plată minim de 200 MDL la orice comerciant din țară sau din străinătate (inclusiv prin VB24, din meniul Utilități) până la data de 18 octombrie 2023 – vor primi 50 puncte STAR.

De ce să recomanzi STAR Card? Deoarece cu acest card poți plăti în până la 12 rate la parteneri, fără dobândă și primești până la 20% din suma achitată integral, înapoi, în formă de puncte STAR (1 punct STAR=1 MDL). Puncte STAR le poți utiliza în întreaga rețea de parteneri #STAR, achitând cumpărăturile prezentând cardul fizic. În plus, ai acces la promoții și oferte exclusive, îndeplinindu-ți visele acum, nu mai târziu! ☺

Fă cunoștință cu toate condițiile de participare în Regulamentul promoției.

Încă nu ai un STAR Card? Află mai multe detalii despre acesta pe starcard.md.