fbpx

Despre Luxdoors

Amenajarea interioară a locuinței este un prilej de a da frâu liber imaginației pentru ca rezultatul final să fie unul extraordinar. Compania Luxdoors vă oferă șansa să alageți ușile de interior perfecte pentru casa dvs. dintr-un asortiment larg și unic pe piața.

Localitatea Adresa
Chișinău
 • str. Uzinelor, 11

Despre Home Lux Bălți

Printre cele mai importante lucruri în viață sunt mobilierul de bună calitate și pantofii confortabili. Home Lux reprezintă stilul elegant și confortul casei dumneavoastră. Aici veți găsi o gamă variata de dormitoare, scaune, mese și alte elemente de mobilier de casa la cele mai atractive prețuri.

Localitatea Adresa
Bălți
 • str. Ștefan cel Mare și Sfânt, 1P

Despre ENGLISH HOME

English Home a pornit din pasiunea de a vă ajuta să vă creați locuința de vis, purtând în casele voastre tendințele de epocă la prețuri accesibile. Trecând dincolo de stilul clasic englezesc, aducând liniște, confort și romantism în spațiile dvs. de locuit cu produse susținute de detalii de țară, English Home continuă să îți ofere toate produsele care te ajută să-ți creezi casa de vis, de la dormitoare la băi, sufragerie, la bucătării și camere pentru copii.

Localitatea Adresa
Chișinău
 • str. Arborilor, 21

Despre ECO HOME

ECO HOME este un magazin de mobilă și saltele de producție autohtonă.
Compania comercializează: mobilă pentru dormitor, saltele ortopedice, mobilă pentru bucătărie, mobila de birou, lenjerie de pat/perne, dulapuri, mobilă pentru gradină și multe altele. Aici puteți găsi toate cele necesare pentru a oferi o nouă imagine casei dvs.

ecohome.md

Localitatea Adresa
Chișinău
 • str. Voluntarilor, 12/3

Despre Key Mob

Mobilierul reprezintă unul dintre elementele fundamentale ce fac parte din rutina zilnică a oricărei persoane, de aceea, compania KeyMob, a fost lansată pe piața Republicii Moldova cu scopul de a transforma visurile în realitate! KeyMob crează mobilier de diverse complexități, ținând cont atât de preferințele clienților, cât și de partea tehnică, pentru ca rezultatul să fie unul perfect nu doar estetic, dar și sigur. Partenerul nostru urmărește standardele internaționale, ține cont de trenduri, selectează materiale de cea mai înaltă calitate – toate acestea pentru a crea mobilierul perfect, ce va sluji casei dumneavoastră mult timp înainte, ușurându-vă activitățile de zi cu zi.

Localitatea Adresa
Chișinău
 • str. Uzinelor, 11

Despre Crinela

Compania Crinela are puțin peste 16 ani pe piața RM, dar a reușit să cucerească zona de desfacere prin produsele sale unice. Compania lucrează doar cu materiale de cea mai înaltă calitate, de la furnizori de încredere, verificați ani la rând și certificați pe plan internațional. Folosesc la producție o gama foarte largă de materiale, după dorințile și bugetele clienților, de la Pal melaminat, MDF vopsit, MDF Lami-Gloss, MDF acoperit cu furnir, lemn natural, HPL, sticlă, inox, ș.a. Deasemenea,  oferă fiecărui client un proiect personalizat, luând în calcul mai multe aspecte din viața lui. Compania lucrează după o regulă de aur de la inceputuri “ Clientul nostru – stăpânul nostru”.

crinela.md

Localitatea Adresa
Chișinău
 • str. Petricani, 17
 • str. Calea Trușenilor, 91

Despre Магазин Луч

Magazinul Луч ne face viata mult mai usoara, oferind confortul maxim prin acces usor si rapid la toate electrocasnicele necesare de uz casnic si de bucatarie la cele mai bune preturi. Trebuie doar să alegeți magazinul dat, de unde puteți cumpăra tot ce aveți nevoie și să alegeți tot mobilierul pentru a vă face casa confortabilă, cu accesorii moderne și de înaltă calitate, televizoare și candelabre, electrocasnice mari și mici, precum și cea mai diversă gamă de textile și vesela, mici lucruri necesare și indispensabile pentru întreaga familie, toate acestea și multe altele, le găsiți în magazinul Луч!

Localitatea Adresa
Taraclia
 • str. Lenin, 141/A

Despre DESIREE HOME

Desiree Home vă propune o gamă largă și diversă de textile – lenjerii de pat, cuverturi, pături, plapume, perne, prosoape, precum și decor de interior, selectate cu grijă și atenție.  Pe rafturile magazinului Partener veți găsi cele mai deosebite colecții textile – țesăturile Ranforce, Bumbac Satin sau Satinul Premium confecționate conform celor mai înalte standarte de calitate și imprimate în design-uri unice și rafinate. Echipa Desiree Home vă așteaptă să vă ofere cel mai bun suport în alegerea lenjerii de pat potrivite pentru toată familia sau pentru un cadou util și plăcut pentru cei dragi.

Localitatea Adresa
Chișinău
 • str. M. Sadoveanu, 20/1

Despre SOTE.MD

Bucătăria este locul unde se petrece o mare parte a timpului, îndeosebi de catre gospodine. Deaceea, este foarte important ca procesul de preparare a mâncării sa fie maxim confortabil și plăcut. La Sote.md gasiti solutia perfecta printr-o gamă variată de vase din fontă emailată Silver, avantajoase pe termen lung. Compania va ofera produse de cea mai inalta calitate, din material 100% ecologic de calitate europeană de clasa I.  Livrarea poate avea loc in toata tara, cu posibilitatea de a face comanda online. Sote.md este in continua dezvoltare și depune maxim efort să adauge valoare prin calitatea produselor oferite.

Localitatea Adresa
Chișinău
 • str. T. Vladimirescu, 1A

Despre LAMPINO

Lampino este compania care vă poate crea o magie adevărată la orice eveniment. Ghirlande, perdea de luminițe, lămpi și multe alte tipuri de decor cu lumini care vă aduc o atmosteră de poveste la cele mai importante sarbatori. Deasemenea, la Partenerul nostru puteți găsi corpuri de iluminat deosebit de frumoase pentru un cadou persoanelor dragi.

ro.lampino.md

Localitatea Adresa
Chișinău
 • str. Uzinelor, 90