fbpx

Despre AURĂRIE

Suntem o companie-distribuitor oficial de articole giuvaiere din metale și pietre prețioase , în Republica Moldova, iar experiența noastră de peste 15 ani (din 2008) în domeniul bijuteriilor ne recomandă ca unul dintre liderii pe piață.
Colecțiile noastre, precum cea a brandului belarus ZORKA, sunt create pentru a satisface gusturile rafinate ale consumatorilor fașioniști și stilați, deoarece sunt realizate conform celor mai recente tendințe de modă, aducând o notă de originalitate fiecărui eveniment.
La AURARIE ne consacrăm în întregime pasiunii noastre pentru articolele giuvaiere de înaltă calitate, deoarece aceasta este o trăsătură definitorie pentru noi. De aceea, fiecare bijuterie AURARIE este supusă unui riguros control al calității, pentru a vă oferi doar produse superioare.
Totodata vrem ca experiența dumneavoastră de cumpărături să fie una de neuitat, iar gama noastră de bijuterii să vă inspire și să vă fascineze.

Localitatea Adresa
Chișinău
  • bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 8
  • str. Armeneasca, 51A

Despre PARADA

Compania Parada reprezintă un etalon al rafinamentului în lumea bijuteriilor. Suntem convinși că bijuteriile noastre aduc o notă de bucurie și transformă momentele speciale în experiențe unice. Pasiunea noastră pentru arta bijutieră ne îndeamnă să vă oferim colecții excepționale de bijuterii, create cu atenție la detalii și îmbinând cu măiestrie metale prețioase și pietre fine.
Colecțiile noastre de bijuterii sunt de o exclusivitate desăvârșită, fiecare piesă fiind unică, confecționată cu grijă pentru a se potrivi diferitelor stiluri și design-uri. Indiferent că este vorba de o nuntă, aniversare sau un gest simplu de afecțiune, gama noastră diversificată vă oferă bijuterii adecvate fiecărui eveniment special.
Conștienți că alegerea bijuteriilor este o decizie importantă și personală, ne străduim să vă oferim în magazinele noastre o atmosferă primitoare, unde veți fi întâmpinați cu căldură. Echipa noastră de experți calificați vă stă la dispoziție pentru a înțelege dorințele și preferințele dumneavoastră, ajutându-vă să alegeți bijuteria perfectă, reflectând astfel personalitatea și stilul dumneavoastră distinctiv.
Ne mândrim cu calitatea superioară și serviciile ireproșabile pe care le oferim. Fiecare bijuterie Parada trece printr-un control riguros al calității, garantându-vă cea mai bună experiență.

parada.md

Localitatea Adresa
Chișinău
  • bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 8
  • bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 136
  • str. Kiev, 16/1

Despre CELEBRA

La Celebra, suntem ferm convinși că articolele giuvaiere aduc o rază de bucurie și fac momentele speciale din viață și mai frumoase, iar pasiunea noastră pentru arta bijutieră ne motivează să vă oferim cele mai rafinate colecții de bijuterii, create cu dragoste și grijă pentru fiecare detaliu.
Colecțiile noastre de bijuterii din metale și pietre prețioase sunt create în diferite stiluri și design-uri, potrivite pentru cele mai importante evenimente – fie că este vorba de nuntă, aniversare sau doar un cadou pentru a exprima dragostea și recunoștința.
Înțelegem că alegerea bijuteriilor este o decizie specială și deloc ușoară, de aceea ne străduim să cream în showroom-ul nostru, care este situat în inima Chișinăului, o atmosferă confortabilă și călduroasă, în care vă veți simți ca un oaspete binevenit. Experții noștri calificați vor ține cont de dorințele și preferințele dumneavoastră, și împreună vom putea selecta bijuteria care se potrivește perfect personalității și stilului individual al dumneavoastră.
Suntem mândri să oferim calitate superioară și servicii impecabile. Fiecare bijuterie Celebra trece printr-un riguros control al calității, astfel încât să vă putem oferi doar ce este mai bun. Sperăm sincer că gama noastră de produse și atmosfera plină de grijă din showroom-ul nostru vă vor oferi o experiență de neuitat în achiziționarea bijuteriilor.

Localitatea Adresa
Chișinău
  • bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 130

Despre VBRONE

Vbrone este o echipă tânără și ambițioasă ce oferă un serviciu de calitate și multă atenție la detalii. În ultimii 4 ani compania VBRONE a oferit produse exclusive,care nu pot fi găsite în România, Rusia,Ucraina și nici în Europa _ protecție PREMIUM, ULTRA și Peliculă decorativă cu protecție antișoc.
Misiunea VBrone – de a scoate la iveală așa concluzii, cum ar fi calitatea la un nou nivel.
În viitorul apropiat echipa își propune să se îndreapte spre o dezvoltare mai bună ,dar și spre o lărgire pe piață.

Localitatea Adresa
Chișinău
  • bd. Decebal, 139

Despre AMG Jewerly

AMG Jewelry este destinația perfectă pentru pasionații de bijuterii care apreciază designul unic și eleganța. În acest magazin veți găsi o colecție impresionantă de bijuterii de înaltă calitate, create de designeri talentați, fiecare bijuterie fiind o expresie a rafinamentului și frumuseții. Cu AMG Jewelry, veți descoperi bijuterii care vă vor pune în valoare stilul și personalitatea într-un mod unic.

Localitatea Adresa
Chișinău
  • str. A. Sciusev, 78