fbpx

Achită cu STAR Card la Synovo și primește 10% cashback

Cu grijă față de tine și din dorința de te ști mereu sănătos și plin de viață, dăm start unei noi promoții cu gust de cashback.

În perioada 7 martie – 7 mai 2022, achită cu STAR Card la Synevo și primește 10% cashback

Cashbackul va fi oferit sub formă de puncte STAR tuturor deținătorilor de STAR Card care vor achita integral sau în rate orice serviciu la laboratoarele medicale Synevo din Moldova. 

Valoarea cashbackului de 10% din suma plății va fi transferată pe contul deținătorului de STAR Card până în ziua de miercuri a următoarei săptămâni de la efectuarea tranzacției. 

Oferta noastră are nu doar gust de sănătate, dar și de calitate. Synevo este principalul furnizor de servicii în diagnostic de laborator în Moldova și oferă peste 2000 de tipuri de analize uzuale și avansate în toate domeniile de diagnostic clinic de laborator.

Încă nu ai un STAR Card? Vezi aici mai multe detalii despre cel mai bun card de shopping din țară, care îți oferă posibilitatea de a efectua cumpărături în rate fără dobândă sau de a acumula puncte de loialitate pentru achiziționarea diferitor produse de la magazinele partenerilor noștri. 

Mai multe detalii despre oferta noastră cu gust de sănătate, pot fi găsite în regulament

O primăvară liniștită și însorită îți dorim!