fbpx

Achită cu STAR Card la partenerul nostru MedExpert în 3 rate, fără dobândă

Vrem să te știm mereu sănătos și plin de viață! Tu ai grijă de sănătatea ta, iar noi avem grijă ca tu să beneficiezi de cele mai calitative servicii medicale! 

La MedExpert, primul cel mai mare laborator medical privat din Republica Moldova, ai acces la cele mai avansate metode de investigații medicale de laborator, iar cu cardul vedetă de la Victoriabank, STAR Card, ai parte de achitări în tocmai 3 rate, fără dobândă la o gamă complexă de peste 2000 de tipuri de analize de laborator și consultații ale specialiștilor din domeniile: medicină internă, ginecologie, urologie, medicină de laborator, microbiologie clinică, imunologie de laborator.

Totodată, din anul 2018, compania prestează servicii de diagnostic imagistic. Astfel, pacienții pot beneficia de Tomografie Computerizată la Cahul, Călărași, Orhei, Rîșcani, Soroca, Ștefan Vodă și de Rezonanță Magnetică (RMN) la Cahul, Orhei, Soroca.

Ai grijă de bunăstarea ta și a familiei tale împreună cu STAR Card și expertul tău în sănătate – MedExpert!

Încă nu ai un STAR Card? Vezi aici mai multe detalii despre cel mai bun card de shopping din țară, care îți oferă posibilitatea de a efectua cumpărături în rate, fără dobândă sau de a acumula puncte de loialitate pentru achiziționarea diferitor produse de la magazinele partenerilor noștri.